Medewerkers

NICES 2017 kan natuurlijk niet zonder een leuke groep enthousiaste medewerkers. Vind jij het leuk om internationale scouts een geweldig avontuur te bezorgen? Wil jij actief bezig zijn en houd je van een uitdaging? Ben jij 18 jaar of ouder en beschikbaar in de zomer van 2017? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! De inschrijving voor medewerkers is open, dus meld je nu nog aan.

Wat kun je als medewerker verwachten?

Natuurlijk een geweldige tijd samen met andere Internationale scouts en de kans om nieuwe contacten op te doen. Maar ook een kans om voor jezelf ervaringen op te doen. We hebben diverse vacatures zoals activiteitenbegeleider, barmedewerker, nachtbewaker, onderhoudsmedewerker, infomedewerker, etc. Natuurlijk hebben we het liefst dat alle crew de volle 2 weken aanwezig is en met de opbouw en afbraak. Maar ook daarin is NICES flexibel en geef je zelf aan wanneer jij beschikbaar bent en het jou uitkomt. Het ontbijt, lunch en avondeten wordt volledig voor de medewerkers verzorgd en voor koffie en thee kun je altijd terecht. Je krijgt een eigen plekje op het medewerkers terrein en natuurlijk krijg je het complete medewerkers pakket.

Wat kost het eigenlijk, medewerker zijn op NICES?

Helemaal niets! Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers. De inzet en enthousiasme die wij van jullie vragen worden door ons terugbetaald in een geweldige tijd met nieuwe internationale Scoutingvrienden en mooie ervaringen.