NICES 2017 Nieuws

Pagina 1, 2 »
Datum Nieuws
2017-07-23

Over een paar dagen zal de 6e editie van NICES van start gaan! Wij zijn heel benieuwd hoe jullie je voorbereiden op NICES 2017! Laat het ons weten op Facebook of stuur een e-mail naar info2017@nices.nl. 

2017-05-25

De inschrijvingen voor NICES 2017 zullen op 31 mei 2017 sluiten.
Wil jij naar NICES komen maar heb je je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel!
De inschrijvingen voor medewerkers blijven nog steeds open. We zoeken vooral voor activiteiten medewerkers op doordeweekse dagen!

2017-02-21

Beste scoutingvrienden,

Inmiddels mogen we spreken van een geslaagde inschrijving met 23 groepen uit 8 verschillende landen. Er is interesse vanuit Ghana om weer naar NICES te komen en nieuwe inschrijvingen komen nog steeds binnen.

11 dagen knallen!

Verrassend is dat al deze groepen zich ingeschreven hebben voor de eerste 11 dagen van NICES. Omdat er nog maar een kleine groep overbleef op de resterende dagen, hebben we besloten om naar 11 dagen NICES te gaan. NICES zal nu plaatsvinden van 29 Juli tot en met 8 Augustus. We gaan de laatste dagen afsluiten met een uniek programma en een geweldig feest.

Vernieuwend programma

We zijn druk bezig met het maken van een spectaculair activiteitenprogramma. Hierbij alvast een tipje van de sluier http://bit.ly/2kgjhAq.

Schrijf je in als medewerker!

Heb jij je nog niet ingeschreven maar wil jij het Internationale zomerkamp van 2017 zeker niet missen, schrijf je dan nu in!

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes. Voor verdere vragen kunnen jullie altijd contact met me opnemen.

2016-12-11

De inschrijvingen komen binnen!

We hebben op dit moment groepen uit Zwitserland, Canada, Italië, België, Verenigd koninkrijk (Schotland, Engeland, en Wales), en Nederland.

Locatie bekend

De locatie voor NICES 2017 is inmiddels bekend , dit is dezelfde plek als eerdere NICES edities, "Budschop 32, 6031 AJ Nederweert".

2016-09-25

Eerste aanmeldingen!
De eerste inschrijvingen voor NICES 2017 zijn binnen! Na de eerste aanmeldingen hebben we inschrijvingen van groepen uit België, Verenigd Koninkrijk, Canada en ons thuisland Nederland. Op 22 oktober 2016 zal de NICES organisatie aanwezig zijn op de International Day van Lesscouts in Courrière (BE).

Medewerkers Gezocht!
Te oud om mee te gaan als deelnemer? Je groep wilt niet naar NICES of jij wilt langer gaan?
Word medewerker op NICES 2017!

Inschrijven als medewerker kan hier!

Like NICES op Facebook! Zo blijf je altijd op de hoogte van alle NICES nieuwtjes, foto's en acties.
Voor informatie, inschrijvingen, foto's en meer, check onze website nices.nl . Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur ons een e-mail!
Pagina 1, 2 »