Welkom op de NICES 2017 website

Inschrijving gaat sluiten

De inschrijvingen voor NICES 2017 zullen op 31 mei 2017 sluiten.
Wil jij naar NICES komen maar heb je je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel!
De inschrijvingen voor medewerkers blijven nog steeds open. We zoeken vooral voor activiteiten medewerkers op doordeweekse dagen!

11 dagen knallen!

Beste scoutingvrienden,

Inmiddels mogen we spreken van een geslaagde inschrijving met 23 groepen uit 8 verschillende landen. Er is interesse vanuit Ghana om weer naar NICES te komen en nieuwe inschrijvingen komen nog steeds binnen.

11 dagen knallen!

Verrassend is dat al deze groepen zich ingeschreven hebben voor de eerste 11 dagen van NICES. Omdat er nog maar een kleine groep overbleef op de resterende dagen, hebben we besloten om naar 11 dagen NICES te gaan. NICES zal nu plaatsvinden van 29 Juli tot en met 8 Augustus. We gaan de laatste dagen afsluiten met een uniek programma en een geweldig feest.

Vernieuwend programma

We zijn druk bezig met het maken van een spectaculair activiteitenprogramma. Hierbij alvast een tipje van de sluier http://bit.ly/2kgjhAq.

Schrijf je in als medewerker!

Heb jij je nog niet ingeschreven maar wil jij het Internationale zomerkamp van 2017 zeker niet missen, schrijf je dan nu in!

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes. Voor verdere vragen kunnen jullie altijd contact met me opnemen.

Kijk voor de rest van de nieuwsberichten op het nieuwsgedeelte van deze site.

Blijf up-to-date

Wil je geïnformeerd blijven over de laatste updates, vul dan het inschrijvingsformulier in om de nieuwsbrief te ontvangen. Natuurlijk is het gemakkelijk om je weer af te melden.